Adomány

Adományait az alábbi célokra várjuk.

Ashram és hindu templom építése

Egy olyan spirituális elvonulóhely létrehozása, ahol a hinduizmus tanai és gyakorlatai elérhető válnának mindenki számára, aki érdeklődik az élet valódi értékei iránt. Helyszínéül szolgálna spirituális rendezvények, hindu szertartások, előadások, oktatási tevékenységek és ayurvédikus programok számára.

 

Hindu előadók meghívása

Hindu vallási vezetők, jógik, panditok, brahminok, szvámik, tudósok meghívása hazánkba, utazásuk és előadásaik megszervezése.  Továbbá kapcsolatok létrehozása és ápolása hazai és nemzetközi szervezetekkel.

Karitatív tevékenységek

Egyházunk karitatív tevékenységeinek támogatása, úgy mint segélyosztás, ételosztás rászorulók részére, gyógyító és szociális gondoskodó tevekénység, családsegítés, nevelés, oktatás, gyermek és ifjúságvédelem, jószolgálati tevékenység, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése. Továbbá könyvtár létrehozása, iskolaszervezés: óvoda, alap-, közép-, és felsőoktatás, speciális képzések. 

Hogyan tud adományozni?

Az oldalunkon feltüntetett célokra várjuk adományát, amelyet banki átutalással és bankkártyás fizetéssel is eljuttathat hozzánk. Az „adományozok” gombra kattintva, a weboldal továbbirányítja a fizetési felületre.”

SIVA SHAKTI SADANA KENDRA EGYHÁZ