A WHF elnöke járt nálunk

World Hindu Federation elnöke a Sarasvati Alapítvány Központjában

Múlt héten csütörtökön Magyarországra érkezett Dr. AJAY SINGH a World Hindu Federation (WHF) Elnöke.

A szombati napon az a megtiszteltetés érte a SARASVATI Oktatási Központunkat, hogy ellátogatott hozzánk és tanításával ajándékozott meg bennünket és hallgatóinkat.

Deepak Anthwal vendégváró pudzsa szertartásával köszöntöttük az Elnök urat, majd Dr. Kotroczó Anikó tájékoztatott minket a látogatás céljáról, miszerint Dr. AJAY azt szeretné, hogy a Sarasvati Oktatási Központ a Világ Hindu Szövetség európai központjaként működjön.

A fejleményekről hamarosan részletesen beszámolunk, de addig is szeretnénk megköszönni minden hallgatónknak, hogy velünk együtt tudnak örülni és hogy ennyire nyitott szívvel, befogadással vettek részt ezen a különleges eseményen!

Dr. AJAY beszélt nekünk az emberi lét fontosságáról, a lélek erejéről, arról, hogy minden emberben ott lakik Isten, ezért tisztelettel forduljunk egymás felé és ne egy külső erőtől várjuk a megváltást, hanem saját magunk tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek közelebb visznek az Ember létezésének valódi lényegéhez. Ezért csakis rajtunk múlik, hogyan használjuk ezt a képességet, milyen gondolatokat engedünk meg magunknak, mire koncentrálunk és hova helyezzük minden napi tevékenységeink fókuszát.

NAMASTÉ! Lélekemelő élményben volt részünk!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal!

Share on facebook
Megosztás Facebook-on!
Share on linkedin
Megosztás LinkedIn-en!

SIVA SHAKTI SADANA KENDRA EGYHÁZ