Sivashakti
Deepak Anthwal
Elnökhelyettes

Elnökhelyettes
Pandit (a védikus tudományok szakértője)

Deepak Anthwal vagyok a Siva Shakti Shadana Kendra, illetve a World Hindu Federation Magyarországi tagozatának elnök-helyettese.

Rishikeshben, Uttarkhand tartományban születtem, a Himalája lábánál. Sasthri-ként (szankszrit nyelv, a szútrák tudományának szakértője) végeztem a főiskolán. A jógikus tudományok szakon szerztem meg egyetemi MA diplomámat szintén Rishikeshben. 

10 éves koromban kezdtem el komolyabban szanszkrit nyelvet, mantrákat és filozófiát tanulni, mivel  megboldogult édesapám neves ácsárja (a szankszrit nyelv, a védikus filozófia szakértője) volt. A családi hagyományokat követve jómagam is neves pandit (nagy tiszteletnek örvendő tanító, aki a védikus tudományok szakértője) lettem.

Néhány évvel ezelőtt kezdtem el Satrughan Ghatnál (Rishikesh Ramjhula) részt venni a Ganga áratin (szertartáson) Manoj Diwedi felügyelete alatt, amin azóta részt veszek.

Nagy örömömre szolgál, hogy Európában is népszerűsíthetem a hinduizmust, a jóga tudományát és a védikus kultúrát. A Sarasvati Oktatási Központban jóga ászanákat, védikus filozófiát, szanszkrit nyelvet, mantra-, és mudratant és védikus szertartástant tanítok.